Varför är skostorlekar aldrig enhetliga?

Jag kan inte lista ut de här problemen.
Det är normalt för män och kvinnor att ha olika storlek.
Under samma kön representerar olika märkesstorlekar olika längder vilket är problemet att Nike är en storlek mindre.
Under samma märke finns det olika stilar, samma storlek är inte samma längd!Vad är logiken?
Dessutom läggs olika import- och exportmodeller av Storbritannien/ USA/ Italien / Japan till.Det viktigaste är 260mm. Olika märken är inte lämpliga!!
Kan du inte köpa skor online utan att försöka?
Den viktigaste frågan är: det finns ingen global skokongress som kan förena dessa standarder?Är det så svårt att mäta fötter i centimeter?Är detta ett världsklass problem?

Detta är ett mycket vanligt problem, och när jag först gick med i branschen gjorde jag också en röra av brittiska, amerikanska och europeiska koder, och senare upptäckte jag att det inte var komplicerat, och det som var mer komplicerat var barnkoden för den brittiska linjen.
Först vill jag säga att skostorleken inte är enhetlig.

Detta kan förklara den sista frågan om frågan om varför det inte finns någon enhetlig standard för skostorlek, eftersom varje skostorlek är för olika raser, och grunden för forskning och utveckling i systemet bygger också på en omfattande undersökning och analys av denna ras.När det gäller den moderna skoindustrin är britterna värdiga sina förfäder, och även om den europeiska storleken används på den europeiska kontinenten (dvs. 41 och 42-skor som vi ofta säger nu), är deras klassificering fortfarande i enlighet med brittiska standarder.Den amerikanska koden är baserad på den brittiska koden, förutom de finare klassificeringsstandarderna är alla de andra likartade.Den inhemska skostorleken kopieras från Japan, med metriskt system som mätenhet.Denna uppsättning normer lämpar sig bättre för de fysiologiska egenskaperna hos asiater med breda framfötter och höga instep.Men på grund av den stora europeiska storleken använder vi fortfarande storleken 40, 41 och andra skor för att mäta vår egen storlek i vårt dagliga liv.

När det gäller längden på samma märke, se varför samma storlek är annorlunda.

Annorlunda sist har olika bottenlängd och omfång, även om skillnaden bara är två millimeter, men känslan är annorlunda.Den vackra tråden är bättre, det finns fem sorters sist under samma kvinnoskor.Detta är att anpassa sig till s å många kunder som möjligt, trots allt är all as fötter olika.Jag har reserverat mig för att köpa skor online.Skälen är följande:De känner sig inte bekväma om de inte har provat fotstegen själva.